7 Ekim 2010 Perşembe

Bugün Sanata Doyduk...


İstanbul’da yağmur vardı bugün. Kışın gelişinin ilk izlerini taşıyan soğuk bile durduramadı bizi ve Sanat Limanı’na, Karaköy Antrepo’ya gittik. Göremeyenler için hatırlatma yapalım, Body Worlds sergisi Antrepo 3’te hala sürmekte ve 17 Aralık tarihinde bitiyor.
Eylül ayında bahsetmiş olduğumuz “Benim Pencerem” in de içinde olduğu ve 31 Ekime kadar devam edecek olan “İSTANBUL’DA YAŞIYOR VE ÇALIŞIYOR” projesi; Victor Burgin, Sophie Calle, Peter Kogler, Antoni Muntadas, Remo Salvadori, Danae Stratou Çalıştaylarının sergisi. Bazı fotoğraflar çektik sizin için ama onlara bakmakla olmaz, havayı solumak lazım. Hem sesli enstalasyonları ve hissettirdiklerini kaçırırsınız o zaman. “Benim Pencerem” mükemmel olmuş. Her biri çok güzel ve özeldi ama özellikle bir kaçı bizde iz bıraktı. Evrim Kavcar
’dan “Dualar Kabul”,Nazlı Pektaş’dan “Anne Gitmeyelim”, Cem Gencer’den “Yansıyan Havuz Parçalanmış Halde” ve Sibel Horada’dan “Şehrin Muhafızları”. Anlatmamak için kendimizi zor tutuyoruz ama bu kez farklı bir şey yapalım, hadi gidin ve sonra bu yazımızın altına yorumlarınızı ekleyin.
Eeee, oraya kadar gitmişken Modern Sanat Müzesi’ne uğramadan olmaz, zaten çekiveriyor sizi oraya doğru. Perşembe günleri girişin ücretsiz olduğunu biliyorsunuz değil mi? :) Hüseyin Çağlayan’ın Türkiye’deki en kapsamlı sergisinde 1994-2010 yılları arasında ürettiği moda koleksiyonları, enstalasyonları ve defile videoları bir araya geliyor. Çok keyifli, bolca zaman ayırın. 24 Ekim’de sona eriyor.
Bugünlük bizden bu kadar. Bu keyifli günü sindirelim, dinlenelim biraz :)
Yarın ki performansımızda görüşmek üzere…









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder