14 Eylül 2010 Salı

Biz bu fikre bayıldık !

Bize Cuma performansları yetmiyor artık. Bloğumuzu, sizi özlüyoruz :) Size bazı sanatsal etkinliklerden bahsetme vaktinin geldiğini düşündük o yüzden. İlk olmaya değer bir haberimiz var bugün. Hayat’la benim okuldan tanıdığımız, aynı zamanda tango arkadaşım olan Cemile Kaptan’ın da içinde yer aldığı “Benim Pencerem” adlı proje. Biz bu fikre bayıldık. Yaratıcıları tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Aşağıda kendi cümleleriyle projenin açılımını bulacaksınız.Biz katıldık bile... Hadi bakalım herkesin parmakları deklanşöre… :)

BENIM PENCEREM: Bu pencere sizin gördüklerinizden ve çektiklerinizden oluşan şehre dair bir slayt gösterisine açılıyor. Bize göndereceğiniz fotoğraflar sizin şehrinizle ilgili evinizde ya da işte sizin pencerenizden görünenler olmalıdır. Bunlar şehrin sayısız farklı noktasında çekilmiş olan Orman Manzarasının değişken ifadesini oluşturacaktır. Benim Pencerem, şehirlerimizi bizlere yaratıcı olma, yaratıcı kalma imkanı veren yerler olarak gösterme şeklidir. Benim pencerem ayrıca kentsel yağmalamayı doğallık kisvesi altında sunan Orman Manzaralı gibi pazarlama tekniklerine direniş yolu ve yöntemidir.

MY WINDOW: This window opens up to a slide show of the city made up of your images. The photographs you send us should be of your city as seen from your window, at home or at work. They will form a moving depiction of The Forest View as captured from a myriad different points in our global cities. My Window is our way of portraying our cities as spaces that, despite the many difficulties they pose for city dwellers, offer us a chance to become, and remain, creative, inter-active citizens. My Window is also a celebration of the ways and means by which our cities resist their fragmentation by those who utilise marketing jargon, such as The Forest View, in order to hide their urban vandalism under a veil of naturalism.
 
NOT:
Görselleri yüklemek için son bir tarih YOKTUR.
Bu, online, yaşayan bir projedir...
Dilerseniz sergi sırasında, hatta daha sonra da site açık olduğu sürece yükleme yapabilirsiniz.
Böylece iş farklı sergilerde gezdiğinde görselleriniz de bizimle gelir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder